Jouw proces van lichaamsbewust leven start hier!

Herken de signalen van jouw fantastisch lichaam!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING TIJDENS JOUW YOGA PRACTICE

3 MAANDEN NU VOOR € 349,-

Waarschijnlijk ben je al een tijdje op zoek naar hoe je meer contact krijgt met je lichaam. Misschien beoefen je een sport of doe je al een aantal jaren aan yoga. En toch merk je dat je de verbinding met je lichaam mist. Dat het lijkt alsof je je lichaam achter je aan sleept. Want wanneer je gesport hebt veranderd het lekkere gevoel toch snel weer in vermoeidheid, spanning en loomheid.

Aan de oppervlakte ben je dan zeker met je lichaam bezig geweest. Maar hoever ben je intern gekropen om te luisteren naar de dieper liggende lagen van jouw lichaam? Het lichaam, jou lichaam, is zo’n ontzettend krachtig instrument dat het de aandacht verdient die je het mag gaan geven. Zodat je je krachtig en ontspannen voelt tijdens al je activiteiten in jouw leven!

Herken jij jezelf hierin?

Tijdens het volgen van de yogales:

In het dagelijks leven:

" Super docent! Beschikt over veel kennis van het lichaam en zorgt voor een goede sfeer. Ze kan goed inschatten wat haalbaar is voor de aanwezigen en geeft alternatieven indien nodig daardoor is de les voor iedereen uitdagend en leuk. "
Tanja
" Op de mooie locatie heb ik een prive yoga les mogen ervaren van Larissa, dat was een positieve beleving. Ze is professioneel en wist zonder al te veel woorden direct aan te voelen waar mijn level ligt. Daardoor voelde deze yogales van Larissa heel natuurlijk, ontspannen en ongedwongen. Zij heeft de mooie kracht mensen dat te geven wat ze zoeken in een yogales. "
Erica
" Larissa is a very lovely lady and has fantastic lessons. Her explanations are very clear and you have the feeling she is really looking at you (in a positive way). Yoga with Larissa is a treat to feed your body and soul."
J. Xiong

Verlang jij hiernaar?

Wat krijg je NIET

Wat krijg je WEL

Larissa's verhaal

Zelf worstelde (en oefen nog steeds) met hoe ik meer in-het-nu kan leven. Zo ging ik jarenlang alsmaar door en door en dacht ik dat het normaal was om constant moe te zijn. Mijn werkdagen waren ingevuld met werken als leidinggevende in een hotel, daarna snel eten en door om sportles te geven. Mijn weekenden waren gevuld met feestjes en sporten. Dit alles vond ik ontzettend leuk, dus dan kan je door, toch?

Wat ga je ervaren na deze periode?

BEN JIJ KLAAR OM DE VERBINDING MET JE LICHAAM TE VOELEN?

LICHAAMSBEWUST LEVEN TRAJECT

Start zaterdag 2 Oktober
€449
349,- voor 3 maanden
  • Gezamenlijke openingssessie van 2 uur
  • 10 Groepslessen van 1,5 uur (iedere week les)
  • 1 Privé yogales van 1 uur
  • Tussentijds beschikbaar voor vragen
  • Gezamenlijke afsluitsessie van 2 uur

Meld je voor 1 september om gebruik te maken van deze aanbieding

Bonus: meld je voor 1 september aan en ontvang gratis toegang tot de Live Online lessen*

* 3 maanden (oktober, november en december). Deze lessen zijn iedere woensdagavond Live Online of kijk terug wanneer jou dat uitkomt

 

De groepslessen vinden plaats op de Castricummer Werf 138 en 144, Castricum. De privé les vindt plaats op ofwel de Castricummer Werf ofwel bij mij thuis op de Tolweid in Castricum, straat naast de Castricummer Werf.

De prijs is incl. BTW

De lessen worden niet vergoed door de zorgverzekering