Online Programma's

Online Yoga Programma's

Programma’s voor meer verdieping en inzichten.

Online yoga en yoga programma's

Yoga met persoonlijke aandacht

Live Online Yoga

Iedere week geeft Larissa een uur Live Online Yogales. Een uur helemaal voor jou waarin je je mag onthaasten en jezelf toe mag staan te voelen van binnenuit.

Beginnerscursus Yoga

Nieuw in yogaland? Geen probleem. Tijdens deze 10 Weekse Yoga Beginnerscursus leer je stap-voor-stap de meest kenmerkende yogahoudingen

Yoga Videobibliotheek

Yogalessen met verdieping. Koop hier jouw in-het-nu moment en ervaar direct wat yoga voor jou kan betekenen.

Persoonlijke begeleiding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De yoga programma's zijn NIET voor jou als
De yoga programma's zijn WEL voor jou als

Yoga Beginnerscursus

In samenwerking met Ineke Schram, Het Lichtlokaal

Samen met Ineke Schram heeft Larissa onder de naam “Het Lichtlokaal” (voorheen onze fysieke yogastudio) de 10 Weekse Yoga Beginnerscursus ontworpen.

In deze cursus leer je de basis houdingen van veel algemene yogahoudingen. Hierdoor leer je stap voor stap hoe bepaalde yogahoudingen opgebouwd zijn. Tevens leer je hoe je de adem in kan zetten om de houding te ondersteunen of te begeleiden. Door de houdingen duidelijk uitgelegd te krijgen voorkom je blessures.

Naast het doorlopen van de yogahoudingen vertellen we je veel over de achterliggende yogafilosofie. Want wat betekend yoga eigenlijk? Waar komt het vandaan? En hoe werkt het dan met die adem? Allemaal vragen waar je tijdens deze cursus uitgebreid antwoord op krijg.

Naast de informatie die we geven is er iedere les een yogales waarin we de behandelde stof verwerken in de yogales. De 10 WeekseYoga Beginnerscursus is zowel voor beginners als semi-beginner een aanwinst om te volgen. Door de informatie die je iedere week ontvangt blijf je gemotiveerd om met plezier yoga te doen.

De cursus bied meer dan 10 uur!! lesmateriaal die je altijd terug kan kijken.

Live Online Yogalessen

Iedere week geeft Larissa een uur Live Online Yogales. Een uur helemaal voor jou waarin je je mag onthaasten en jezelf toe mag staan te voelen van binnenuit. Yoga geeft je, door de ingang van het lichaam te gebruiken, toegang tot dit voelen. De beweging en de verstilling maken dat je je bewust wordt van je gedachtes, gevoelens en patronen. Deze yogalessen worden iedere maand gegeven vanuit het huidig energetisch thema en zijn later terug te kijken.

Volg de Live Online lessen

Koop een Online yogales

Larissa's verhaal

Zelf worstelde (en oefen nog steeds) met hoe ik meer in-het-nu kan leven. Zo ging ik jarenlang alsmaar door en door en dacht ik dat het normaal was om constant moe te zijn. Mijn werkdagen waren ingevuld met werken als leidinggevende in een hotel, daarna snel eten en door om sportles te geven. Mijn weekenden waren gevuld met feestjes en sporten. Dit alles vond ik ontzettend leuk, dus dan kan je door, toch?