Online Yoga

vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving

Ga op ontdekkingsreis binnen jouw eigen lichaam!

Yoga is niet doorgaan tot je niet meer kan, is niet jezelf uitputten, is niet jezelf pushen. Yoga is een leefstijl.  Door de yogafilosofie te bestuderen en yoga in je leven te integreren, kan je je uiteindelijk vrijer voelen. Door met een open blik te kijken naar je verleden, heden, je toekomst en alle facetten en dimensies daaromheen leer je jezelf beter kennen.

Yoga beoefenen is ook een manier om naar binnen te keren. Hier, in-het-nu, yoga beoefenen. Een moment helemaal in-het-nu te zijn. Contact maken met je hart in plaats van continu het gevoel te hebben gevangen te zijn door gedachtes.

De yogalessen geven je een gevoel van helemaal in het moment zijn, in-het-nu. Dat wat er geweest is te laten rusten, dat wat er komt te vertrouwen en jezelf over te geven aan het moment wat we vaak vergeten, namelijk: het NU.

Yoga kan prachtige transformatie processen in gang zetten, lagen in jezelf laten zien die je nog niet kent of vergeten bent. De yoga houdingen hebben een bepaalt effect op je lichaam en brengen je, op een subtieler niveau, energetisch in balans. Hoe meer je geoefend raakt in jouw eigen dagelijkse routine, hoe meer inzichten je krijgt vanuit de verschillende houdingen die yoga biedt.

Dit alles maakt yoga zo ontzettend persoonlijk. Het is JOUW eigen proces, JOUW eigen weg, het zijn JOUW eigen waarheden.

" Super docent! Beschikt over veel kennis van het lichaam en zorgt voor een goede sfeer. Ze kan goed inschatten wat haalbaar is voor de aanwezigen en geeft alternatieven indien nodig daardoor is de les voor iedereen uitdagend en leuk. "
Tanja
" Op de mooie locatie heb ik een prive yoga les mogen ervaren van Larissa, dat was een positieve beleving. Ze is professioneel en wist zonder al te veel woorden direct aan te voelen waar mijn level ligt. Daardoor voelde deze yogales van Larissa heel natuurlijk, ontspannen en ongedwongen. Zij heeft de mooie kracht mensen dat te geven wat ze zoeken in een yogales. "
Erica
" Larissa is a very lovely lady and has fantastic lessons. Her explanations are very clear and you have the feeling she is really looking at you (in a positive way). Yoga with Larissa is a treat to feed your body and soul."
J. Xiong

Yoga Begeleiding Thema's

De yoga begeleiding wordt iedere maand gegeven in een verdiepend thema. Afhankelijk van wat er energetisch speelt op dit moment voel ik waar de behoefte is en vertaal ik deze behoefte naar specifieke yogahoudingen, de bijbehorende yogafilosofie en ondersteunende ademoefeningen. 

Je kan live meedoen met de online yoga begeleiding van het thema van de maand voor € 25,- per maand. Deze yoga begeleidingen blijven toegankelijk voor jou zodat je ze ieder moment terug kan kijken of nog een keer kan doen. 

Iedere week les voor € 25,- per maand

Stilstaande beweging

Stilstaat en beweging zijn twee krachtige tegenpolen die je helpen om dat te bereiken wat je graag zou willen bereiken. Daarvoor heb je ze beiden nodig. Als je merkt dat je als een “kip zonder kop” rondloopt, heb je geen RUST in jezelf en kan je niet VOELEN of dat wat je DOET wel echt is wat je VERLANGT. Merk jij wel dat je niet vooruit te branden bent en het lastig vind om in beweging te komen. Dan kan het bewegen van je lichaam je op gang helpen om in beweging te komen.
KIJK ONLINE

Van binnen naar buiten

Tijdens de online yogalessen van de maand Juli keren we van binnen naar buiten. Van diepe stilte naar vol enthousiastme. Van aanspanning naar ontspanning. Van adembeteugeling naar ademvrijheid. Van kleins naar groots. Door gebruik te maken van je lichaam, je adem en je creatiekracht zet je jezelf in volledig stralend licht. Als basis voor alles wat je deze maand(en) wilt manifesteren.
kijk online

Vurige twists

Vuur is het element die zorgt voor transformatie. Twist wringen alles wat je niet meer nodig hebt uit je lijf. We gaan voelen welke gevoelens, gedachtes en/of gebeurtenissen je los mag laten zodat je weer verfijnder en duidelijker kan zien en structuur kan aanbrengen. De adem in combinatie met rustigere oefeningen helpen deze maand om het vuur in balans te houden. Want te veel vuur zorgt voor nog meer onrust vandaar dat de yogalessen van deze maand een combinatie zijn van: het vuurelement, twists, ademoefeningen en overgave.
kijk online

Informatie over de studio

Informatie over de yogastijl

Iedere week Live Online Yoga Begeleiding

€ 25,- per maand

Je ontvangt:

Online community

Als onderdeel van de online yogalessen ontvang je na je aanmelding een uitnodiging om je aan te sluiten bij de in-het-nu-samen online Instagram community. Hier ontvang je herinnering over de waardevolle levenslessen die we tijdens de yogales hebben besproken.