Veelgestelde vragen

FAQ's

Ja, je kan ook meedoen als je nog niet zoveel yogaervaring hebt. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveau’s. Als je je hebt aangemeld raad ik je aan om de: “Hoe te beginnen?” filmpjes te bekijken, deze vind je onderaan de “Mijn account” pagina.

Voor de lessen heb je nodig:

  • 4 of 5 dekens, dit kunnen plaids zijn of dekbedden, het aantal hangt af van jouw lichaam, gaandeweg zal je gaan ervaren hoeveel ondersteuning jij nodig hebt.
  • 2 yogablokken, of stevige boeken of iets anders waar je op kan leunen.
  • 2 sierkussentjes, van de bank.
  • Een stoel, een eenvoudige eetkamerstoel is prima.
  • Voor sommige houdingen is een anti-slip yogamatje handig.

Duurzaamheid is belangrijk voor mij, vandaar dat ik mijn yoga attributen koop bij: https://www.ecoyogi.com/ . Ik wordt niet gesponsord door dit merk, maar ben zeker fan! De dekens die ik gebruik zijn homemade en niet te koop. Als je dekens wilt aanschaffen zorg dan dat ze dik genoeg zijn (dus niet de ecoyogi dekentjes of ikea dekentjes), anders heb je er heel veel nodig om ze goed te kunnen gebruiken.

Ja, wanneer je je hebt ingeschreven voor de Online lessen kan je een gratis intakegesprek aanvragen. Dit kan je doen via de link op de “Mijn account” pagina helemaal onderaan.

Ja, zodra je je hebt ingeschreven kan je via de pagina “Mijn account” de lessen terug zien die Live zijn geweest. Ik streef ernaar om de les binnen 24 uur online te zetten.

Ja! Hoewel ik iedere maand een nieuw thema heb, kan je wel ieder moment instappen. Je krijgt dan toegang tot eerder opgenomen lessen zodat je gelijk kan beginnen. Vanaf dat moment ka je ook meedoen met de Live lessen op woensdagavond.

 

Ja, schrijf je in voor de start van de maand en schrijf je uit voor het einde van de maand.

Ga naar: https://in-het-nu.nl/de-studio/ en druk vervolgens op “Inschrijven” door de eerste maand af te rekenen heb je je gelijk aangemeld voor de vervolglessen. Dit is een doorlopende incasso.

Ja. Volg je langer dan een maand les bij mij, dan geld er een opzegtermijn van 1 maand.

Zolang je lid bent kan je de lessen zo vaak terug kijken als je maar wilt. Als je geen lid meer bent heb je geen toegang meer tot de lessen.

Je kan gedurende je lidmaatschap lessen terug kijken.

Nee, de les wordt opgenomen om later terug te kunnen kijken. In deze opname ben alleen ik in beeld. Als er vragen worden gesteld na de online les dan knip ik deze altijd van de opname af.

Ja, na iedere yogales is er ruimte om vragen te stellen. Dit is een leuk moment om van elkaar te leren. Ikzelf leer hier ook altijd van

Als je lid bent mag je me na de les altijd een berichtje sturen via de mail of via Whatsapp. Ik vind het belangrijk dat je de houding goed snapt dus houdt je niet in om vragen te stellen.

Super jammer dat je wilt stoppen met de online lessen. Je kan opzeggen via de “Mijn account” pagina. Ga dan naar het kopje: “subscription” en zeg hier je lidmaatschap op. Houdt er rekening mee dat er een maand opzegtermijn is voor het opzeggen van het lidmaatschap.