Videobibliotheek

Alle eerder opgenomen thema’s vindt je op deze pagina. Spreekt een bepaald thema je aan? Druk dan op de afbeelding voor meer informatie over dit thema. Na aankoop krijg je direct toegang tot de lessen. 

Wil je iedere maand Online (Live of later terug kijken) meedoen met het huidige maandthema? Schrijf je dan in voor het maandelijks doorlopende abonnement. 

ideal-logo-1024kleiner

Betaal al je lessen veilig via iDEAL

Online Studio

Volg iedere week Live Online Yogales of kijk terug wanneer jou het uitkomt 

Inclusief toegang tot eerder opgenomen lessen

De maand themalessen

Volg een losse maand themalessen online  via de opnames. De maand themalessen bevatten 4/5 yogalessen (afhankelijk van het aantal weken van die maand).

Hatha Yoga Cacao Ceremonie

Cacao ceremonies zijn prachtige ceremonies die je helpen om een diepere verbinding te ervaren met jouw Zelf. Het drinken van pure cacao brengt je dieper in contact met jouw hart. Vanuit jouw hart kan je voelen wat jou volgende stappen zijn of welke transformatie processen er nodig zijn om volgende stappen te zetten. 

Deze Hatha Yoga Cacao Ceremonie lessen zijn er om jouw te begeleiden tijdens jou eigen ceremonie met jezelf of samen met jouw dierbaren. Heb je nog nooit een Cacao Ceremonie ervaren? Dan raad ik je aan eerst een Live ceremonie bij te wonen. Bijvoorbeeld bij: Cacamo Cacao Iedere maand geef ik zelf ook een Live Online Ceremonie voor Cacamo Cacao. Voor meer informatie over de Live lessen en Cacao vind je op: Cacamo Cacao