Mom circles

20 oktober 2024, Sukha Life Castricum, 09:30 - 12:00 uur

26 januari 2025, Sukha Life Castricum, 09:30 - 12:00 uur

13 april 2025, Sukha Life Castricum, 09:30 - 12:00 uur

6 juli 2025, buiten in de natuur, 09:30 - 12:00 uur

Wij, Rosie en Larissa, nodigen je uit voor onze nieuwe reeks verbindende moeder cirkels. Na groot succes van onze eerdere edities voelen wij dat we vooruit mogen plannen zodat er voor ieder een plekje in onze cirkel is. De aankomende 3 cirkels zijn bij de nieuwe hotspot Sukha Life in Castricum. Deze plek nodigt uit om naar binnen te keren en jezelf even helemaal onder te dompelen in ontspanning. 

Gun jij jezelf deze me time? Als vrouwen samen komen maken we automatisch oxytocine aan en ontstaat er direct een veld van geluk en ontspanning. We gaan verbinden met elkaar, met jezelf en je lichaam. 

We horen vaak terug dat deze cirkels zo fijn zijn om plezier te maken en dat er ook zoveel herkenning te vinden is in elkaar. “Ik ben de andere jij!” zeggen de Mayas dan. En dat is zo waar. 

We voelen dat het concept wat wij hebben neergezet klopt; dat dit een cirkel is voor moeders met kinderen van alle leeftijden. De cirkel geeft echt het tribe gevoel en dat is zo mooi, en voelt zo natuurlijk. Dus ben je pleegmoeder, moeder van een sterrenkind, is je kind nog niet geboren, heb je een baby tot pubers, peuter of volwassenen? 

Weet dat je van harte welkom bent! In onze cirkels spreken we de regel van vertrouwen uit; dat wat er gedeeld wordt blijft in de cirkel. Ook zien we dat er nieuwe vriendschappen ontstaan alsof deze mensen elkaar moesten ontmoeten.

Iedere cirkel zullen we uniek inrichten met een thema wat we voelen voor de groep. Zo hebben we het zenuwstelsel behandeld, de creatiekracht, diepe ontspanning door yoga nidra, verbinden met je eigen natuur, zingen en vrij bewegen/dansen. Heb jij nog geen (of juist heel veel) ervaring met sistercircles, meditatie of yoga? Deze cirkels zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht geloof of ervaring. 

Wat kan je verwachten tijdens onze cirkels?

  • Liefdevolle ontvangst van max. 16 moeders.
  • Onbeperkt kruidenthee, water en gezonde snacks.
  • Begeleidende meditatie ingetuned op de groep
  • Talking stick een eeuwen oud ritueel om te sharen en liefdevol te delen.
  • Beweging vanuit het lijf voor diepe ontspanning.
  • Een wisselende creatieve en of intuïtieve oefening.
  • Napraten en verbinden met lekkers in Sukha Life foodbar.

De cirkel van 6 juli 2025 hopen we weer buiten te doen, dit was ook zo leuk en fijn, lekker in de natuur.

We zouden het echt super leuk vinden als je er alle cirkels bij bent (en is dat stiekem niet ook heel fijn? gewoon alvast vooruit geplande me-time). Vandaar dat we voor jou, als je alle vier de cirkels afneemt, een leuke korting hebben. 

LET OP: De moedercirkels zijn speciaal voor de moeder zodat er echt even tijd is voor jou. Dus zonder kindjes.

Reserveer alvast alle 4 je me-time momentjes en profiteer van een zachtere prijs:

Jelena kuiper
Read More
Een super relaxte middag in de natuur met de liefdevolle aandacht van Rosie en Larissa. Mooie rituelen en een prettige sfeer. Een cadeautje voor elke moeder. Ik kom graag weer!
Lois van Stralen – Prins
Read More
Wat een fijne, warme samenkomst. Een prettige ervaring die voor herhaling vatbaar is. ♡
Katrin Richter
Read More
Mom circle buiten in Castricum. Het was weer zo hartverwarmend mooi, inspirerend en bijzonder! Een aanrader.
Kim
Read More
Ik heb de middag met z’n alle als iets magische beleefd. Ik vond het echt heel bijzonder om zulke verschillende moeders om mij heen te mogen hebben, met ieder zijn verhaal. Zo divers maar toch allemaal met een doel, jezelf vinden en blijven liefhebben in het moederschap. Jij en Rosie hebben allebei een prachtige stem om naar te luisteren. Enorm warm en lief. Dankjewel voor deze prachtige middag. Liefs Kim
Previous
Next

Wij (Larissa en ik Rosie) waren samen aan het fantaseren en aan het nadenken waar wij, als moeder, nou zelf het allermeeste behoefte aan hebben. We hadden het o.a. ook over hoe fijn het is om je te laten dragen, kwetsbaar op te stellen, selfcare en offline verbinden met elkaar.

En zo ontstonden de Mom Circles. Deze cirkels willen wij jou graag aanbieden, lieve moeder, omdat jij het verdiend om te ontspannen, genieten en je gedragen te voelen. Wees welkom!