Transformerende Yoga Begeleiding

oefenen vanuit liefde voor jezelf

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Iedere week Live Online Yoga Begeleiding

€ 25,- per maand

Je ontvangt:

" Super docent! Beschikt over veel kennis van het lichaam en zorgt voor een goede sfeer. Ze kan goed inschatten wat haalbaar is voor de aanwezigen en geeft alternatieven indien nodig daardoor is de les voor iedereen uitdagend en leuk. "
Tanja
" Op de mooie locatie heb ik een prive yoga les mogen ervaren van Larissa, dat was een positieve beleving. Ze is professioneel en wist zonder al te veel woorden direct aan te voelen waar mijn level ligt. Daardoor voelde deze yogales van Larissa heel natuurlijk, ontspannen en ongedwongen. Zij heeft de mooie kracht mensen dat te geven wat ze zoeken in een yogales. "
Erica
" Larissa is a very lovely lady and has fantastic lessons. Her explanations are very clear and you have the feeling she is really looking at you (in a positive way). Yoga with Larissa is a treat to feed your body and soul."
Jane

De yogastijl

De lessen zijn een combinatie van Hatha Yoga (saswitha stijl) en SRY (Supreme Release Yoga). Hatha Yoga geeft veel aandacht aan de adem en laat de adem een ondersteuning zijn tijdens de houdingen. SRY is een transformerende vorm waarbij je veel ondersteuning ervaart vanuit de props (dekens, kussens, blokken) die we gebruiken tijdens de begeleiding. Doordat we de kern van het lichaam aanspreken kan er een transformatieproces ontstaan, waarbij je diep liggende spanningen los leert te laten en je jezelf leert te verzorgen van binnenuit.

VERLANG JIJ HIERNAAR?

Thema maart: Intuïtief voelen

Kan jij voelen wat je lijf nodig heeft? Waar je lichaam behoefte aan heeft? Hoe je lijf voelt? Tijdens de yoga begeleidingen van de maand maart leer ik je hoe je meer kan en mag gaan luisteren naar je lichaam. Er zullen dus veel alternatieven worden aangeboden deze maand, zodat je zelf gaat leren kiezen wat goed is voor jou.
nu live

WAT KAN JE GAAN TIJDENS EN NA DE YOGA BEGELEIDING?

Jarenlang voelde ik me onbegrepen. Waarom paste ik niet in “het systeem”? Waarom wilde ik het altijd anders? Wat was er “mis” met mij? Waarom voelde alles bij mij zwaar en moeizaam?

Totdat ik in 2017 een tijdje verplicht op de rem moest, een burn out kon je het noemen maar zelf hou ik het bij: verstilling. Alles kwam even stil te staan en hoewel dit proces niet makkelijk was, heeft het mij de mooiste lessen geleerd. 

Nu mag ik mensen begeleiden die te maken hebben met dezelfde gevoelens als ik destijds (en soms nog steeds want; hello i’m not perfect en ik ben nog steeds mens). Prachtig is het om de innerlijke rust terug te zien in iemands gezicht, de glinstering in iemands ogen, de rustige uitstraling in het hele lichaam na een sessie samen. Om te zien hoe iemand mind en body combineert om het beste uit zijn of haar leven te halen.  

Één van mijn lessen was: je hoeft het niet alleen te doen. Dus lief mens: je hoeft het niet alleen te doen! 

Veelgestelde vragen

FAQ's

Ja, je kan ook meedoen als je nog niet zoveel yogaervaring hebt. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveau’s. Als je je hebt aangemeld raad ik je aan om de: “Hoe te beginnen?” filmpjes te bekijken, deze vind je onderaan de “Mijn account” pagina.

Voor de lessen heb je nodig:

  • 4 of 5 dekens, dit kunnen plaids zijn of dekbedden, het aantal hangt af van jouw lichaam, gaandeweg zal je gaan ervaren hoeveel ondersteuning jij nodig hebt.
  • 2 yogablokken, of stevige boeken of iets anders waar je op kan leunen.
  • 2 sierkussentjes, van de bank.
  • Een stoel, een eenvoudige eetkamerstoel is prima.
  • Voor sommige houdingen is een anti-slip yogamatje handig.

Duurzaamheid is belangrijk voor mij, vandaar dat ik mijn yoga attributen koop bij: https://www.ecoyogi.com/ . Ik word niet gesponsord door dit merk, maar ben zeker fan! De dekens die ik gebruik zijn homemade en niet te koop. Als je dekens wilt aanschaffen zorg dan dat ze dik genoeg zijn (dus niet de ecoyogi dekentjes of ikea dekentjes), anders heb je er heel veel nodig om ze goed te kunnen gebruiken.

Ja, wanneer je je hebt ingeschreven voor de Online lessen kan je een gratis intakegesprek aanvragen. Dit kan je doen via de link op de “Mijn account” pagina helemaal onderaan.

Ja, zodra je je hebt ingeschreven kan je via de pagina “Mijn account” de lessen terugzien die Live zijn geweest. Ik streef ernaar om de les binnen 24 uur online te zetten.

Ja! Hoewel ik iedere maand een nieuw thema heb, kan je wel ieder moment instappen. Je krijgt dan toegang tot eerder opgenomen lessen zodat je gelijk kan beginnen. Vanaf dat moment kan je ook meedoen met de Live lessen op woensdagavond.

 

Ja, schrijf je in voor de start van de maand en schrijf je uit voor het einde van de maand.

Ga naar: https://in-het-nu.nl/de-studio/ en druk vervolgens op “Inschrijven”. Door de eerste maand af te rekenen heb je je gelijk aangemeld voor de vervolglessen. Dit is een doorlopende incasso.

Ja. Volg je langer dan een maand les bij mij, dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand.

Zolang je lid bent kan je de lessen zo vaak terugkijken als je maar wilt. Als je geen lid meer bent heb je geen toegang meer tot de lessen.

Je kan gedurende je lidmaatschap lessen terugkijken.

Nee, de les wordt opgenomen om later terug te kunnen kijken. In deze opname ben alleen ik in beeld. Als er vragen worden gesteld na de online les dan knip ik deze altijd van de opname af.

Ja, na iedere yogales is er ruimte om vragen te stellen. Dit is een leuk moment om van elkaar te leren. Ikzelf leer hier ook altijd van.

Als je lid bent mag je me na de les altijd een berichtje sturen via de mail of via Whatsapp. Ik vind het belangrijk dat je de houding goed snapt dus hou je niet in om vragen te stellen.

Super jammer dat je wilt stoppen met de online lessen. Je kan opzeggen via de “Mijn account” pagina. Ga dan naar het kopje: “subscription” en zeg hier je lidmaatschap op. Hou er rekening mee dat er een maand opzegtermijn is voor het opzeggen van het lidmaatschap.