Free your body, free your mind

Ontrafel jouw innerlijke wijsheid en leef vanuit jouw eigen kracht

1 OP 1 BEGELEIDING IN JOUW TRANSFORMATIEPROCES

3 MAANDEN VOOR € 485,- PER MAAND

Je voelt ergens diep binnen in je dat je meer uit het leven kan halen dan dat je nu doet. Als een soort verborgen schatkist in je lichaam. Een kist vol liefde, blijheid, vrijheid en ontlading. Maar welke sleutel je ook probeert, welke technieken je ook probeert, je krijgt die kist maar niet open.

Je hebt waarschijnlijk van alles geprobeerd van je voeding aanpassen, (meer) gaan sporten tot het verslinden van zelfhulpboeken, therapie en/of coaching. En ja, dit hielp zeker een beetje, alleen niks van dit alles heeft tot blijvend positief resultaat geleid. Dus je gooit de handdoek in de ring, je stopt met jezelf ontwikkeling. Want je denkt “dit werkt toch niet”

I FEEL YOU!

Hoogst waarschijnlijk ben je technieken gaan toepassen die niet de kern van jou zelf hebben aangeraakt. En als je niet naar die kern gaat, dan heb je waarschijnlijk wel momenten van blije pieken gevoelt maar voelt je leven overall niet blij en gelukkig. Wanneer je gaat zien wat voor jou WEL werkt, door jezelf te gaan herkennen en te omarmen wie je bent (met al je mooie kwaliteiten maar ook met al je minder mooie kwaliteiten) dan zal je zien dat je toegang krijgt tot die schatkist vol geluk.

Herken jij jezelf hierin?

" Tijdens de 1-1 sessie ervaarde ik dat mijn stress en onrustige gevoelens mijn lichaam verlieten. Ik kwam helemaal uitgerust en relaxt uit deze sessie. Heel fijn! "
Stephanie
" Zelf had ik nog nooit yoga gedaan en ik heb de oefeningen mee gedaan die ik kon. Ik voelde me daarna heel sereen en voor het eerst sinds 2 jaar is mijn hoofd leeg. Er zitten geen gedachten in mijn hoofd, het is helemaal rustig. Het is echt heel bizar wat deze sessie voor mij heeft gedaan. Al twee jaar probeer ik rust in mijn hoofd te krijgen. Nogmaals bedankt voor deze sessie."
Angelique
"Heerlijke reiki behandeling gehad. Larissa is een lieve vrouw die je op je gemak stelt en waarbij je je vertrouwd voelt. Dank je wel voor de fijne ervaring ik kan het iedereen aanraden. "
Nancy

Is dit waar je naar verlangt?

Wat krijg je NIET

Wat krijg je WEL

Maar hoe dan?

De benadering die ik gebruik zijn eeuwen oude energetische technieken gecombineerd met wetenschappelijke onderbouwde technieken. Het komt er (in het kort) op neer dat ik hetgeen wat je ziet, namelijk jouw fysieke lichaam, inzet om hetgeen wat je (nu nog niet) ziet, zichtbaar te laten worden. Dat wat zichtbaar wordt is mega interessant om te gaan zien. Waarom? Omdat daar jouw leerprocessen zitten en ook omdat daar jouw kracht zit!

Dat wat zichtbaar wordt is bijvoorbeeld:

Wat ga je ervaren na een traject met mij?

BEN JIJ KLAAR OM JEZELF TE TRANSFORMEREN?

Losse sessie

Eenmalig

Investering: € 299,-*

Free your body, Free your mind

3 maanden traject

Investering: € 1450,-* of € 485, – per maand

* Sessies vinden plaats in de praktijk in Castricum, bekijk de routebeschrijving 

*Genoemde bedragen zijn incl. BTW voor particulieren, wil je een factuur op bedrijfsnaam of moet de factuur naar een werkgever? Dan is het bedrag excl. BTW

*De lessen worden niet vergoed door de zorgverzekering