Online yogalessen bij in-het-nu

Bij in-het-nu online yoga lessen ben je op het goede adres voor een echte ontspannende yogales. Deze online lessen worden iedere woensdagavond Live Online gegeven. Kan je er een keer niet bij zijn? Geen probleem. Alle live online yogalessen worden opgenomen zodat je het altijd terug kan zien. Ook eerdere opgenomen yogalessen kan je online terugkijken. Want als je je opgeeft voor de lessen krijg je niet alleen toegang tot de yoglessen van deze maand maar ook toegang tot eerdere opgenomen lessen. Je kan dus direct yogalessen volgen.
De yogastijl die ik geef is een combinatie van Hatha Yoga en Supreme Release Yoga. Waarbij het vooral gaat op de ontspanning en herstellen van het lichaam. Je zou het dus ook Restorative Yoga kunnen noemen.

De lessen bij in het nu zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het voordeel van lessen online volgen is dat je ieder moment yogales kan volgen en dat je in je vertrouwde omgeving thuis kan oefenen. Je hoeft er dus niet de deur voor uit.

Ondanks dat de lessen online zijn geef ik wel persoonlijke aandacht. Er is altijd ruimte voor het stellen van vragen na de yogales en je mag altijd contact opnemen voor eventuele vragen of advies.

Ben je nieuwsgierig naar mijn manier van lesgeven? Bekijk dan hier deze gratis yogales!