10 Weekse Yoga Beginnerscursus

Current Status
Not Enrolled
Price
99,95
Get Started

Samen met Ineke Schram heeft Larissa onder de naam “Het Lichtlokaal” (voorheen onze fysieke yogastudio) de 10 Weekse Yoga Beginnerscursus ontworpen.

In deze cursus leer je de basis houdingen van veel algemene yogahoudingen. Hierdoor leer je stap voor stap hoe bepaalde yogahoudingen opgebouwd zijn. Tevens leer je hoe je de adem in kan zetten om de houding te ondersteunen of te begeleiden. Door de houdingen duidelijk uitgelegd te krijgen voorkom je blessures.

Naast het doorlopen van de yogahoudingen vertellen we je veel over de achterliggende yogafilosofie. Want wat betekend yoga eigenlijk? Waar komt het vandaan? En hoe werkt het dan met die adem? Allemaal vragen waar je tijdens deze cursus uitgebreid antwoord op krijg.

Naast de informatie die we geven is er iedere les een yogales waarin we de behandelde stof verwerken in de yogales. De 10 WeekseYoga Beginnerscursus is zowel voor beginners als semi-beginner een aanwinst om te volgen. Door de informatie die je iedere week ontvangt blijf je gemotiveerd om met plezier yoga te doen.

De cursus bied meer dan 10 uur!! lesmateriaal die je altijd terug kan kijken.