Balans & Psoas bevrijding

Current Status
Not Enrolled
Price
25
Get Started
This course is currently closed

Alles is constant in beweging, zo ook jouw lichaam. Het in balans blijven is absoluut niet makkelijk. Want ook balans is constant in beweging, je bent constant aan het bijsturen, aan het balanceren. Uit balans raken gebeurt, dat is onderdeel van het leven. Net zoals in balans zijn onderdeel van je leven is.

Yoga vraagt jou los te laten en te vertrouwen. Om te zijn, just to be. Met je zelf in het moment. Jezelf in balans brengende door te oefenen, met je adem, met je lichaam, met de yogahoudingen, met jezelf. In jouw eigen secret, veilige en vertrouwde omgeving. Jouw thuis.

Misschien ervaar je op het moment gevoelens van angst. Angst trekt ons uit onze balans. De Psoas spieren staan in verbinding met jouw bewuste en onbewuste angsten en slaan deze angsten op in je lichaam. Door stil te zijn en te voelen kan je leren los te laten. Stil zijn en voelen kan bij voorbaat angstig voelen maar ik beloof je dat dit de key naar bevrijding is.

Weet dat je het niet alleen hoeft te doen! Ik begeleid je hierbij! Zodat je weer bij jezelf komt. Bij jezelf komen als in: wetende wat je verlangens zijn, wetende waar je jezelf naartoe mag en kan bewegen, wetende wat jouw prioriteiten zijn en de kracht van binnen uit te voelen om dit ook daadwerkelijk te doen.

Tijdens de vier transformatie yoga begeleidingen deze maand keren we terug naar de basis, jouw basis, jouw fundering en jouw kracht. Als fundament om je balans weer terug te vinden en angsten los te laten.

Door mijn stem te volgen wordt je geleid tijdens de weg naar binnen. Hierdoor voel je je gedragen en veilig om te oefenen.