Bewegingsvrijheid, easy flow and sweet surrender

Current Status
Not Enrolled
Price
25,00
Get Started

Opgenomen live lessen Maart 2021

Om me heen hoor ik het, om me heen voel ik het. Er komt meer (veel meer) ruimte voor de vrouwelijke energie. Voor de vrouwelijke zachtheid.
Zowel in ons, als om ons heen buiten ons. We zitten energetisch nu midden in deze transitie, misschien voel jij het ook?
Les 1 – Bewegingsvrijheid, easy flow and sweet surrender
Niet dat de mannelijke energie niet welkom is, of dat die er niet mag zijn. In tegendeel, er is altijd een vuur in je nodig, een mannelijke energie, om op te gaan staan en over te gaan in actie.

De tijd van alsmaar doorgaan en doorgaan komt ten einde. We leren meer zachtheid toe te laten in ons leven. Meer vanuit die vrouwelijke energie gaan flowen. Dat je door die flow meer gemak gaat ervaren, je leven als één groot avontuur gaat zien met veel plezier en liefde.

De yogalessen van de maand maart staan in het teken van deze goddelijke vrouwelijke energie en flow. Waarin je leert hoe je deze easy flow, door het bezig zijn met je lichaam, naar buiten toe kan laten doorvloeien. Dat je vanuit deze flow je leven moeizaam kan indelen en kan bewandelen.

De lessen zijn ook voor de mannen die dit lezen, wees welkom. We hebben allemaal een mannelijke en vrouwelijke energie in ons. Voel je als man dus zeker welkom om mee te doen.

Tijdens het maart thema; Bewegingsvrijheid easy flow and sweet surrender, gaan we naast het voelen wat deze vrouwelijke zachtheid voor jou kan betekenen ook voelen waar jij je vrijheid kan ervaren binnen in je lichaam. Waar is er voor jou ruimte? Wat mag je meer aandacht geven, verzorgen, zodat het weer kan flowen van binnen in jou?