Hartopeners en ademwerk

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Herken jij de stem van jouw hart? Hoor je wat zij tegen jou zegt?
Kan je voelen wat je zou kiezen als je zou kiezen vanuit je hart? Of merk je juist dat je vaak in je hoofd zit en vanuit ratio beslissingen maakt?

De transformerende yoga begeleidingen van de maand december geven je de gelegenheid om contact te maken met je hart. Ik leer je hoe je zachte hartopeners kan toepassen, waardoor je meer vanuit je hart gaat leven in plaats van uit je hoofd. De oefeningen helpen je je mind en je hart weer in balans te brengen.

De prana, de levensenergie die meevloeit met het oefenen van ademoefeningen versterken het openen van je borstgebied. Daarnaast verzorgd de adem je lichaam van binnen uit. Ademoefeningen werken rustgevend en kalmerend voor je lichaam en mind en kunnen je vrouwelijke kant, je gevoelskant, je zachtere kant versterken.

Je gaat ervaren wat de zachtheid van je adem in combinatie met de houdingen voor je kan betekenen. En zoals altijd, door het doen van zachtere yoga houdingen zal je zien dat je uiteindelijk meer in je kracht komt te staan. Juist door eerst naar binnen te keren en de zachtheid op te zoeken.