In de basis ben ik!

Current Status
Not Enrolled
Price
25,00
Get Started

Opgenomen live lessen Februari 2021

Hoe houd je jezelf staande in de onrust die altijd aanwezig is? (en nu wellicht heftiger voor jou aanwezig is?) En wat zijn de effecten van een conflict of meningsverschil waar je misschien niet fysiek aanwezig bij bent geweest maar die je wel raken?

Iedereen is met alles verbonden. En daardoor zijn we allemaal met elkaar verbonden. De lucht die we inademen is de lucht die we allemaal inademen. De prana, de levensenergie, is de prana die we allemaal inademen. En daardoor ook uitwisselen met elkaar.

Als een druppel valt in een plas water dan vormen zich kringen, oftewel een rimpeleffect. En dat rimpeleffect is voelbaar in het hele water, overal in het water kan je het effect van die ene druppel zien en voelen. Het zet iets in beweging. Ik geloof dat dit energetisch ook zo werkt! Als er iets ergens anders gebeurd dan heeft dit invloed op het hele energetische veld. Ook op jouw energetische veld. Hierdoor heeft die rimpelbeweging invloed op jouw denken, voelen en doen.

Door die verbondenheid kan het soms lastig zijn om te voelen welke emoties en gedachtes van jou zijn en welke van een ander. Dit is onderdeel van het online yoga thema van de maand februari: in de basis ben ik!

Want alleen door te weten wie jij zelf bent kan je het verschil ervaren tussen hetgeen wat van een ander is en hetgeen wat bij jou hoort.

De yogahoudingen die ik voor deze lessen heb uitgekozen ondersteunen je om dit te onderzoeken, helpen je vanuit je eigen krachtbron te bewegen en leren je om energetisch meer in balans blijven.