Online Transformerende Yoga

vanuit mijn thuis naar jouw thuis

Yes! Ik ga meedoen met de transformerende yoga begeleidingen!

Wat een ontzettend mooi besluit dat je mee gaat doen met de online transformerende yoga begeleidingen!  Niet alleen op lichamelijk vlak gaat dit je ontzettend veel brengen maar ook op alle andere vlakken in je leven (emotioneel, werk, relaties, bewustzijn enz.) Want door (weer) in contact te komen met jezelf ga je je leven heel anders zien en ervaren.  Ik heb ontzettend veel zin en voel me heel erg dankbaar om jou te mogen begeleiden tijdens dit prachtige transformatieproces! 

Hoe meld ik me aan bij de studio?

Door op de inschrijf knop hieronder te drukken kan je je als nieuwe student registreren. Hierna volgt een eerste betaling. Daarna volgt de automatische incasso.

Na het invullen van je gegevens en de eerste betaling heb je toegang tot je account pagina. Hier vind je alle begeleidingen waar je toegang tot hebt. 

Via de “mijn account” pagina (rechts bovenin) kan je als nieuw lid een kennismakingsgesprek aanvragen en als bestaand lid een tussentijds gesprekje aanvragen.  

Online Studio

Volg iedere week Live Online Yoga Begeleiding of kijk terug wanneer jou het uitkomt 

Inclusief toegang tot eerder opgenomen begeleidingen

Wil je graag alleen meedoen met het aankomend thema? Dat kan, meld je dan aan voor het begin van de maand en meld je weer af voor het einde van de maand. 

Laten we elkaar leren kennen....

Het is fijn om elkaar even te zien voordat je de lessen vanuit thuis volgt. Zodat we kennis kunnen maken en je mij op de hoogte kan stellen van jouw eventuele eerdere yogaervaring(en) en/of eventuele blessures. Dit gesprekje zal ongeveer een half uur duren en kan zowel online via Zoom als bij mij thuis in mijn thuisstudio in Castricum. Tijdens dit gesprek zal ik je meer vertellen over de online yogalessen, yogastijl, de manier van oefenen en kijken we samen naar waar jij eventueel tegenaan loopt.

Besluit je mee te doen met de lessen? Dan zal ik tijdens de maandthema’s af en toe contact met je opnemen om te vragen hoe het met je gaat en of ik je eventueel nog ergens mee kan helpen. Persoonlijk contact vind ik niet alleen heel fijn maar ook belangrijk om jou goed te kunnen begeleiden tijdens jouw eigen proces. Daarnaast zorgen we er zo samen voor dat je de yogahoudingen veilig uitvoert. 

Veelgestelde vragen

FAQ's

Ja, je kan ook meedoen als je nog niet zoveel yogaervaring hebt. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveau’s. Als je je hebt aangemeld raad ik je aan om de: “Hoe te beginnen?” filmpjes te bekijken, deze vind je onderaan de “Mijn account” pagina.

Voor de lessen heb je nodig:

  • 4 of 5 dekens, dit kunnen plaids zijn of dekbedden, het aantal hangt af van jouw lichaam, gaandeweg zal je gaan ervaren hoeveel ondersteuning jij nodig hebt.
  • 2 yogablokken, of stevige boeken of iets anders waar je op kan leunen.
  • 2 sierkussentjes, van de bank.
  • Een stoel, een eenvoudige eetkamerstoel is prima.
  • Voor sommige houdingen is een anti-slip yogamatje handig.

Duurzaamheid is belangrijk voor mij, vandaar dat ik mijn yoga attributen koop bij: https://www.ecoyogi.com/ . Ik word niet gesponsord door dit merk, maar ben zeker fan! De dekens die ik gebruik zijn homemade en niet te koop. Als je dekens wilt aanschaffen zorg dan dat ze dik genoeg zijn (dus niet de ecoyogi dekentjes of ikea dekentjes), anders heb je er heel veel nodig om ze goed te kunnen gebruiken.

Ja, wanneer je je hebt ingeschreven voor de Online lessen kan je een gratis intakegesprek aanvragen. Dit kan je doen via de link op de “Mijn account” pagina helemaal onderaan.

Ja, zodra je je hebt ingeschreven kan je via de pagina “Mijn account” de lessen terugzien die Live zijn geweest. Ik streef ernaar om de les binnen 24 uur online te zetten.

Ja! Hoewel ik iedere maand een nieuw thema heb, kan je wel ieder moment instappen. Je krijgt dan toegang tot eerder opgenomen lessen zodat je gelijk kan beginnen. Vanaf dat moment kan je ook meedoen met de Live lessen op woensdagavond.

 

Ja, schrijf je in voor de start van de maand en schrijf je uit voor het einde van de maand.

Ga naar: https://in-het-nu.nl/de-studio/ en druk vervolgens op “Inschrijven”. Door de eerste maand af te rekenen heb je je gelijk aangemeld voor de vervolglessen. Dit is een doorlopende incasso.

Ja. Volg je langer dan een maand les bij mij, dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand.

Zolang je lid bent kan je de lessen zo vaak terugkijken als je maar wilt. Als je geen lid meer bent heb je geen toegang meer tot de lessen.

Je kan gedurende je lidmaatschap lessen terugkijken.

Nee, de les wordt opgenomen om later terug te kunnen kijken. In deze opname ben alleen ik in beeld. Als er vragen worden gesteld na de online les dan knip ik deze altijd van de opname af.

Ja, na iedere yogales is er ruimte om vragen te stellen. Dit is een leuk moment om van elkaar te leren. Ikzelf leer hier ook altijd van.

Als je lid bent mag je me na de les altijd een berichtje sturen via de mail of via Whatsapp. Ik vind het belangrijk dat je de houding goed snapt dus hou je niet in om vragen te stellen.

Super jammer dat je wilt stoppen met de online lessen. Je kan opzeggen via de “Mijn account” pagina. Ga dan naar het kopje: “subscription” en zeg hier je lidmaatschap op. Hou er rekening mee dat er een maand opzegtermijn is voor het opzeggen van het lidmaatschap.

Diepgaand en blijvend

Zowel bij de yoga als bij de 1-1 begeleidingen bewegen we naar de kern toe, daar waar eventuele pijn of blokkade aanwezig is. Alleen door echt bij de kern te komen kan je jezelf transformeren en ontwikkelen.

Echte verbinding

Het gaat me aan het hart hoe het met je gaat. Daarom behoud ik nauw contact met je, niet alleen tijdens de begeleidingen maar ook daarbuiten. 24/7 mag je advies vragen!

Slow Fix

Innerlijke transformatie is geen quick fix. Het kost tijd om diepgewortelde patronen en/of trauma’s te transformeren. Daarom bij mij een Slow Fix! Gewoon zoals het is en hoort te zijn!