Meld je hier aan voor een gratis intakegesprek*

Voel je dat er meer uit je leven te halen is dan dat je op dit moment doet? Of merk je dat je uitgeblust bent en niet meer weet hoe je in je kracht kan komen? 

Ben je serieus geïnteresseerd in een diepgaand traject (3 maanden traject) waarin we samen gaan werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Neem dan rustig de tijd om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na ontvangst plannen we samen een inzichtsessie via Zoom in. 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

*Een intakegesprek duurt ongeveer 30 minuten en is bedoeld om te kijken of er een klik is. 

Tijdens het intakegesprek geef ik je meer informatie over het traject en geef ik je eventueel al een advies mee. Het intakegesprek is niet bedoeld om diepgaande vragen of probleemstellingen op te lossen.

Diepgaand en blijvend

Zowel bij de yoga als bij de 1-1 begeleidingen bewegen we naar de kern toe, daar waar eventuele pijn of blokkade aanwezig is. Alleen door echt bij de kern te komen kan je jezelf transformeren en ontwikkelen.

Echte verbinding

Het gaat me aan het hart hoe het met je gaat. Daarom behoud ik nauw contact met je, niet alleen tijdens de begeleidingen maar ook daarbuiten. 24/7 mag je advies vragen!

Slow Fix

Innerlijke transformatie is geen quick fix. Het kost tijd om diepgewortelde patronen en/of trauma’s te transformeren. Daarom bij mij een Slow Fix! Gewoon zoals het is en hoort te zijn!