Feel & Heal to Shine

Ontrafel jouw innerlijke wijsheid en leef vanuit jouw eigen kracht

1 OP 1 BEGELEIDING TIJDENS JOUW TRANSFORMATIEPROCES

3 MAANDEN VOOR € 300,- PER MAAND

 

Je hebt waarschijnlijk van alles geprobeerd. Van je voeding aanpassen, (meer) gaan sporten tot het verslinden van zelfhulpboeken, therapie en/of coaching. En ja, dit hielp zeker een beetje, en het heeft je telkens wat lichter gemaakt. Alleen het lukt je niet om het zelf te doen, om jezelf te verlichten en te bevrijden en dat voelt super frustrerend. 

Het kan anders…

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

" Tijdens de 1-1 sessie ervaarde ik dat mijn stress en onrustige gevoelens mijn lichaam verlieten. Ik kwam helemaal uitgerust en relaxt uit deze sessie. Heel fijn! "
Stephanie
" Zelf had ik nog nooit yoga gedaan en ik heb de oefeningen mee gedaan die ik kon. Ik voelde me daarna heel sereen en voor het eerst sinds 2 jaar is mijn hoofd leeg. Er zitten geen gedachten in mijn hoofd, het is helemaal rustig. Het is echt heel bizar wat deze sessie voor mij heeft gedaan. Al twee jaar probeer ik rust in mijn hoofd te krijgen. Nogmaals bedankt voor deze sessie."
Angelique
"Heerlijke reiki behandeling gehad. Larissa is een lieve vrouw die je op je gemak stelt en waarbij je je vertrouwd voelt. Dank je wel voor de fijne ervaring ik kan het iedereen aanraden. "
Nancy

IS DIT WAAR JE NAAR VERLANGT?

Vanaf het moment dat je opstaat, voel je dat je zin hebt om de dag te beginnen. Want je voelt aan alles, dat je onderweg bent naar het leven wat je zo naar hebt verlangd. Je weet wat je daarvoor te doen hebt en wat juist niet. 

Gedurende de dag voel je, vanuit je lijf, welke richting je op mag gaan bewegen. Welke keuzes je mag gaan maken. En je durft die keuzes ook echt voor jezelf te maken. Je merkt dat je stevig in je schoenen staat en daardoor tegenslagen op kan vangen en om kan draaien naar iets positiefs. 

Doordat je zo bent afgestemd op je lichaam voelt het als vanzelf om te luisteren naar je intuïtie. Je voelt dat je in de kracht van je leven staat en dat dingen vanzelf stromen. Je durft te genieten van alles wat het leven jou te bieden heeft. Je leeft je leven!

Wat krijg je NIET

Wat krijg je WEL

Yoga

Transformeert je lichaam van binnenuit

Yoga Nidra

Ervaar de staat van verzorgende bewuste diepe slaap

Reiki

Laat de levensenergie door je lichaam heen stromen

Meditatie

Leer te ZIJN in acceptatie

Ademwerk

Ondersteun jezelf met je adem

Cacao

Opent je hart

Jarenlang voelde ik me onbegrepen. Waarom paste ik niet in “het systeem”? Waarom wilde ik het altijd anders? Wat was er “mis” met mij? Waarom voelde alles bij mij zwaar en moeizaam?

Totdat ik in 2017 een tijdje verplicht op de rem moest, een burn out kon je het noemen maar zelf hou ik het bij: verstilling. Alles kwam even stil te staan en hoewel dit proces niet makkelijk was, heeft het mij de mooiste lessen geleerd. 

Nu mag ik mensen begeleiden die te maken hebben met dezelfde gevoelens als ik destijds (en soms nog steeds want; hello i’m not perfect en ik ben nog steeds mens). Prachtig is het om de innerlijke rust terug te zien in iemands gezicht, de glinstering in iemands ogen, de rustige uitstraling in het hele lichaam na een sessie samen. Om te zien hoe iemand mind en body combineert om het beste uit zijn of haar leven te halen.  

Één van mijn lessen was: je hoeft het niet alleen te doen. Dus lief mens: je hoeft het niet alleen te doen! 

WAT GA JE ERVAREN NA EEN TRAJECT MET MIJ?

BEN JIJ KLAAR OM JEZELF TE TRANSFORMEREN?

Losse sessie

Eenmalig

Investering: € 180,-*

Feel & Heal to Shine Traject

3 maanden traject

Investering: € 900,-* of € 300, – per maand

* Sessies vinden plaats in de praktijk in Castricum of (indien gewenst) deels online, bekijk de routebeschrijving 

*Genoemde bedragen zijn incl. BTW voor particulieren, wil je een factuur op bedrijfsnaam of moet de factuur naar een werkgever? Dan is het bedrag excl. BTW

*De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering